Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

1991: Alakult meg cégünk, mezőgazdasági termékek forgalmazása céljábólMalom.

1997: egy magyar tudóscsoport alkotta meg a Mikro-Vital baktériumtrágyát, melynek kizárólagos forgalmazói lettünk. Akkor még úttörőknek számítottunk mind a termékkel, mind pedig az alternatív talajerő-visszapótlás gondolatával. Termékünk másodikként jelent meg a magyar piacon, a hasonló termékek között. Újításként a Mikro-Vital  már olyan baktériumtörzseket is tartalmazott, és tartalmaz, melyek képesek a talajban lévő kötött állapotú foszfort a növények számára felvehetővé tenni.

2000: A hatékony szakmai munka egyre nagyobb keresletet eredményezett, így pár éven belül kialakítottunk egy magasan képzett agrárszakemberekből álló üzletkötői csapatot, akik személyesen keresik fel partnereinket és adnak nekik szakmai tanácsokat az alternatív talajerő-visszapótlás témájában. Az üzletkötői hálózaton kívül felállítottunk az ország több pontján hűtőtárolókat, ahol a terméket a végső felhasználásig tároljuk, a minőség állandó biztosítása érdekében. Üzletkötőink innen szolgálják ki partnereinket az általuk megjelölt időpontban, és a kívánt mennyiségben._RON2023

2004: elsőként vezettük be a magyar piacon a koncentrátum formájú Mikro-Vital baktériumtrágyát, mely lényeges áttörést jelentett mind a vevők kiszolgálásában, mind az anyag kezelésében.

2009: cégünk elindította a saját fermentációs üzemében a Mikro-Vital  gyártását, mely lehetőséget biztosít a  folyamatos technológiafejlesztésre.  A fermentálásért  nagy tapasztalattal rendelkező mikrobiológus és vegyész kollégáink a felelősek.
Gyárunk a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiával felszerelt, ahol tökéletesen garantált a minőség. Az egyes elkészült tételeket akkreditált laboratóriumban vizsgáltatjuk be, a minőségbiztosítás érdekében.

2016: két új saját fejlesztésű termékkel léptünk a piacra. A Mikro-Vital P+ a szilárd halmazállapotú baktériumtrágya és a Mikro-Vital C+ a hatékony szárlebontó.

2017: A Bio-Nat Kft. 2016-ban vezette be az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert a termékgyártásba, melyet az SGS 2017-ben tanúsított.
Legfontosabb célunk Partnereink elvárásainak maximális megfelelés amit csak kiváló minőségű és megbízható termékekkel érhetünk el. A minőség megtartásával és biztosításával Partnereink hűségére hosszú távon támaszkodhatunk, ami a versenytársakkal szemben előnyt jelent.
Úgy gondoljuk az ISO tanúsítvány és szabály rendszer hozzásegít minket egy jól működő vállalkozás továbbfejlesztéséhez, aminek keretein belül a cég működése szabályozottabbá, a megtervezett tevékenységek átláthatóvá, a felelősség- és hatáskörök egyértelművé válnak.

SGS tanúsítvány megtekintése

UKAS+9001

Díjaink:

1. Magyar Növénytermesztésért nagydíj 2006, Hódmezővásárhely

2. Termékdíj, bronz fokozat 2009, Agros, Bosznia-Hercegovina

3. Termékdíj, arany fokozat 2010, Újvidéki Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, Szerbia

Igyekszünk minden termelővel megtalálni a kapcsolatot különböző fórumokon illetve több hazai és külföldi szakmai vásáron is megjelenni.

Cégfilozófia:

Munkánk során fontosnak tartjuk a hiteles, őszinte, korrekt tájékoztatást, szaktanácsadást.
Vezérelvünk a rugalmasság, mind a kiszolgálásban, mind a finanszírozásban. Igyekszünk partnereinket mindig a megfelelő módon és időpontban kiszolgálni és mindenki számára megtalálni a megfelelő fizetési konstrukciót.
Üzleti filozófiánknak köszönhetően partnereink évek óta folyamatosan alkalmazzák a Mikro-Vital  -t a növénytermesztésükben. Ez részben a minőségnek, részben az igen kedvező árnak és területi képviselőink szakmai felkészültségének köszönhető.

 Hűtő tartályok 20150925_081522