Termékeinkkel hozzájárulunk a környezettudatos gazdálkodáshoz

és termőtalajaink állapotának javításához!

Mottónk:

„A természet hatalmas, az ember parányi. Ezért aztán az ember léte attól függ, milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel, mennyire érti meg, és hogyan használja fel erőit saját hasznára.”

– Szentgyörgyi Albert

Termékeink:

A MIKRO-VITAL
szabadon élő, nitrogénkötő
és foszformobilizáló talajlakó baktériumokat, mikroelemeket tartalmazó talajbaktérium készítmény.

A Mikro-Vital Plusz
a MIKRO-VITAL új baktériumcsaláddal kiegészült
változata, a még erősebb, aszálytűrő növényekért!

A MIKRO-VITAL C+
a szármaradványok lebontásához nyújt segítséget. Emellett a talajban több közvetlen
és közvetett funkciója is van.

A Mikro-Vital Supary három endospórát képző baktériumot tartalmaz, melyek egymást kiegészítő tulajdonságokkal rendelkeznek. A spórák sokkal ellenállóbbak a hőnek, szárazságnak, mint a vegetatív sejtek, ezért a termék felhasználása aszályos időszakban ideális választás.

A Mikro-Vital P+
a MIKRO-VITAL perlitre felvitt változata. A perlitnek önmagában
és hordozóanyagként is számos előnyös hatása van.

Cégünk 1991-ben alakult úttörőként, mikrobiológiai termékek forgalmazása céljából.

1997-ben egy magyar tudóscsoport alkotta meg a Mikro-Vital baktériumtrágyát, melyet mai napig is forgalmazunk, mára pedig megalkottuk a Mikro-Vital termékcsaládot, melynek minden tagja az egészséges talajélet kialakítását és a környezetbarát növénytáplálást hivatott szolgálni.

Jelenleg magasan képzett, agrárszakemberekből álló üzletkötői csapat segíti állandó és új partnereink kiszolgálását. Az ország több pontján lévő hűtőtárolóinkból gyors és állandó minőségű kiszolgálást végzünk.

2008 óta saját fermentációs üzemünkben állítjuk elő a Mikro-Vital  termékcsaládot, a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiával. Gyárunkban a garantált a minőség érdekében bevezettük az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert a termékgyártásba, melyet az SGS tanúsított.

2016-ban két új, saját fejlesztésű termékünkel bővült kínálatunk. A Mikro-Vital P+ a szilárd halmazállapotú baktériumtrágya és a Mikro-Vital C+ a hatékony szárlebontó.

Az ország több pontján felállított hűtőtárolóinkban, a terméket a végső felhasználásig tároljuk a minőség állandó biztosítása érdekében. Üzletkötőink innen szolgálják ki partnereinket az általuk megjelölt időpontban, és a kívánt mennyiségben. Gyárunk a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiával felszerelt, az elkészült tételeket akkreditált laboratóriumban vizsgáltatjuk be, az állandó minőség biztosításának érdekében.

Díjaink:

1. Magyar Növénytermesztésért nagydíj 2006,

2. Termékdíj, bronz fokozat 2009.

3. Termékdíj, arany fokozat 2010.

4. Magyar Növénytermesztésért Termékdíj, I.hely 2018

Igyekszünk minden termelővel megtalálni a kapcsolatot különböző fórumokon illetve több hazai és külföldi szakmai vásáron is megjelenni.

Cégfilozófia:

 

Vezérelvünk a rugalmasság, valamint a szakmailag megalapozott, korrekt tájékoztatás. Partnereink számára gyors és rugalmas kiszolgálást biztosítunk és a finanszírozásban is kedvező lehetőségeket ajánlunk.

Üzleti filozófiánknak köszönhetően partnereink évek óta folyamatosan alkalmazzák a Mikro-Vital-t a növénytermesztésükben. Ez részben a minőségnek, részben az igen kedvező árnak és területi képviselőink szakmai felkészültségének köszönhető.

Kérdése van? Írja meg nekünk! Ha telefonszámát megadja, visszahívjuk!

Üzenet küldésével elfogadja, hogy az így tudomásunkra jutott személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a tájékoztatóban foglaltak szerint.