fbpx

TISZTELT PARTNEREINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt napokban a Bio-Nat Kft. végső tulajdonosi szerkezetében változás következett be. A cég továbbra is kizárólagosan magyar családi tulajdonban marad, és így folytatja a működését a jövőben is.

A tulajdonosi kör a korábbiaktól eltérően a transzparens vállalatépítési elvek, és értékek mentén kívánja szervezni működését, ennek érdekében új ügyvezető kinevezésre került sor Balázs Viktor személyében.

Üzleti filozófiánk megvalósítása érdekében a kereskedelmi csapat élére új igazgatót nevezünk ki. Számos régióban bővítjük-cseréljük szaktanácsadóinkat.

Cégünk továbbra is fontosnak tartja a meglévő termékportfolió kibővítését, illetve a jelenleg elérhető termékek minél szélesebb körű megismertetését a termelőkkel.

Mindezt átalakított marketing és kereskedelmi stratégia mentén, szakmailag jól felkészült, kibővült kereskedelmi csapat támogatásával szeretnénk elérni.

Hamarosan tájékoztatjuk Önöket aktuális híreinkről, új szaktanácsadó kollégáink elérhetőségeiről, és bővülő termékválasztékunkról.