fbpx

MINŐSÉGPOLITIKA

Célunk, hogy a széles felhasználói igényeket kielégítő Mikro-Vital baktériumtrágyáinkkal meghatározó beszállítóvá váljunk, illetve vezető beszállítók maradjunk a kis és nagy hazai és határon túli mezőgazdasági felhasználóknál. Ennek érdekében az Bio-Nat Kft. vezetése arra törekszik, hogy a gazdaságos működés mellett a személyi- és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, hogy az általunk gyártott és forgalmazott Mikro-Vital baktériumtrágyák minősége feleljen meg a mindenkori piaci igényeknek.

A Vevőink bizalmának megtartására és erősítésére, valamint a társaság hosszú távú működésének biztosítása érdekében alapvető tevékenységünknek tekintjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti irányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését. Ennek gyakorlati megvalósításához évente konkrét feladatokat rögzítő célokat tűzünk ki. A célok teljesülését folyamatosan értékeljük. Munkánk során arra törekszünk, hogy a társadalmi, a tulajdonosi, a megrendelői, dolgozói és az egyéb érdekelt felek elvárásainak egyaránt megfeleljünk.

Célunk olyan beszállítói hálózat fenntartása, akik anyagaikkal és szolgáltatásaikkal minden tekintetben eleget tudnak tenni a társaságunk által támasztott minőségi követelményeknek. Társaságunk minden dolgozója teljes felelősséggel tartozik az általa elvégzett munka minőségéért.

A társaság minden dolgozójának feladata és kötelessége a minőségpolitikában és a célokban megfogalmazott célok eléréséért legjobb tudása szerint dolgozni, az elvégzett tevékenységek folyamatos javításában aktívan részt venni. Feladatunknak tekintjük, hogy állandó fejlődést biztosító, jövedelmező gazdálkodással piaci pozíciónkat megőrizzük, a jogszabályok és előírások betartása mellett, biztosítsuk munkatársaink anyagi és szellemi gyarapodását.

 

Perkáta, 2023. december 05.

Balázs Viktor
Ügyvezető

A Te szaktanácsadód

CÉGÜNKRŐL

Rólunk

Kapcsolat

Kijuttatás

Cikkek, eredmények

TERMÉKEINK

Mikro-Vital+

Mikro-Vital C+

MV-Supary

Calmit

Csöppmix

HASZNOS

Terravital Consulting

Termékfejlesztés, jellemzők

Adatvédelmi Nyilatkozat

Akciók