fbpx

MV-SUPARY

MV-SUPARY

Miben más az MV-Supary?

A Mikro-Vital Supary három endospórát képző baktériumot tartalmaz, melyek egymást kiegészítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Segítik a növények tápanyagellátását és indukálják a növények saját „immunitását” a patogén gombák ellen. A spórák sokkal ellenállóbbak a hőnek, szárazságnak, mint a vegetatív sejtek, ezért a termék felhasználása aszályos időszakban ideális választás. Amint megfelelő mennyiségű csapadék érkezik kicsíráznak és szaporodnak. A Mikro-Vital Supary alkalmazása kertészeti kultúrákban szabadföldi, üvegházi és fóliasátras termesztési körülmények között is ajánlott.

Mikro-Vital Supary összetétel:

  • Bacillus subtilis,
  • Bacillus aryabhattai
  • Paenibacillus peoriae

Bacillus aryabhattai

Bacillus aryabhattai egy olyan jelentős enzim termelésére képes, mely növeli a növények stressztűrő képességét, különös tekintettel az aszályos körülményekre. Nitrogén megkötő képessége jó, és kiválóan tudja hasznosítani a talajban lévő szerves anyagokat, szármaradványokat.

További hasznos tulajdonsága, hogy endospórát képez, ez pedig hozzásegíti, hogy fennmaradási képessége nagy mértékben megnövekedjen a talajban. Mindezen tulajdonságaival biztosítja a termékhez szükséges Pluszt!

Ajánlott dózis szántóföldi és kertészeti kultúráknál, vetés előtt talajba dolgozva: 1-3 l/ha

Az MV-Supary biztonsági adatlapját innen töltheti le: Mikro-Vital Plusz