fbpx
Vetőmagkezelés ikon fehér

Vetőmagkezelés

Az MV-Supary a Bio-Nat Kft. legújabb terméke, amely az idei évtől egyedi megoldást kínál az őszi kalászosok baktériummal történő kiegészítő csávázás vonatkozásában.

Általánosságban egy termékfejlesztés akkor nevezhető forradalminak, amennyiben olyan problémára ad megoldást, amire más termék nem képes vagy ha több termék is alkalmas ugyanazt megoldani, akkor ezt a többitől eltérő módon, a felhasználó számára előnyösebben képes megtenni.

Vetőmagkezeléshez az alábbi termékünket ajánljuk

MV-Supary

Innovációs Nagydíj elismerésben részesült – 2020

Az MV-Supary a Bio-Nat Kft. legújabb terméke, amely az idei évtől egyedi megoldást kínál a nyári melegben történő talajkezelésre, illetve az őszi kalászosok baktériummal történő kiegészítő csávázásában.

A készítmény három endospórát képző baktérium fajt tartalmaz. Segítik a növények tápanyagellátását és indukálják a növények saját „immunitását” a patogén gombák ellen. A spórák sokkal ellenállóbbak a hőnek, szárazságnak, magas sótartalomnak, mint a vegetatív sejtek. A termék felhasználása széleskörűen lehetséges, alkalmas a mostoha körülmények elviselésére. Amint a körülmények optimalizálódnak, kicsíráznak és szaporodnak.

Az őszi káposztarepce és őszi kalászos technológiába való beillesztésével biztonságosabbá és versenyképesebbé tehetjük növénytermesztésünket.

Összetevői: Bacillus sp, Bacillus sp, Paenibacillus sp.
Csíraszám: 7,98×108 CFU/cm3

  • – Talajpatogéneket kiszorítja a gyökérzónából
  • – Ásványi anyagokat hatékonyan mobilizálja
  • – Javítja kultúrnövényeik stressztűrését
  • – Ellenáll a szárazságnak és a melegnek

Valamennyi szántóföldi kultúrában hagyományos és ökológiai gazdálkodásban egyaránt, illetve vetőmagüzemi felhasználásban kiegészítő csávázásra.

Meleg, száraz időszakban, vetést megelőzően vagy vetéssel egymenetben a sorba adagolva. Vetőmag csávázásakor, csávázóanyaggal együttesen.

Szántóföldi körülmények között speciális kijuttató berendezéssel 1,0–3,0 l/ha mennyiségben és 20–30 l vízmennyiséggel; kijuttató berendezés hiányában szántóföldi permetezővel 200-300 l/ha vízmennyiséggel, majd a talajba dolgozva.

Vetőmag kiegészítő csávázás vonatkozásában csávázógéppel 1 l / tonna mennyiségben összekeverve 10 liter vízzel és alapcsávázó anyaggal.

  • Köszönhetően az endospórás formának a leginkább ellenálló készítmény a környezeti tényezőkkel szemben (hőmérséklet, nedvességtartalom, napfény).

Hűtve tárolva 12 hónapig, hűtés nélkül 15 oC -on 3 hétig.

A Biztonsági Adatlapot INNEN töltheti le.

MV-Supary

Listaár
Ft 7600 / liter
  •  
NÉPSZERŰ

Vásárlóink véleménye

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis dapibus”
Sara Johnon
MG CEO
"Mauris sodales congue massa, vitae accumsan dolor efficitur in. Suspendisse volutpat, ipsum a aliquet"
John Milson
Looca CTO
"Nunc quis dolor sed arcu sodales varius. Quisque auctor at elit aliquam convallis. Mauris sodales”
Ben Lourenson
GGO Founder

Elérhetőségeink

BIO-NAT Kft.

2431 Perkáta, Kisbács u. 20.
Tel./Fax: 06 25/452-993
info@mikro-vital.hu

Facebook oldalunk
Youtube csatornánk