fbpx

Creating Modern

& Personalized Spaces

• Volv’e Intertiors •

◦ customizable designs ◦ customizable designs ◦ customizable designs ◦ customizable designs ◦ customizable designs

Selected

INTERIORS

We work closely with every client to ensure we design the perfect space for them. Browse some of our recent projects below.

© 2024 interior designer services. All Rights Reserved.

Mikro-Vital logo

Cégünk 1991-ben alakult úttörőként,
mikrobiológiai termékek forgalmazása céljából.

1997-ben egy magyar tudóscsoport alkotta meg a Mikro-Vital baktériumtrágyát, melyet mai napig is forgalmazunk, mára pedig megalkottuk a Mikro-Vital termékcsaládot, melynek minden tagja az egészséges talajélet kialakítását és a környezetbarát növénytáplálást hivatott szolgálni.

Jelenleg magasan képzett, agrárszakemberekből álló üzletkötői csapat segíti állandó és új partnereink kiszolgálását. Az ország több pontján lévő hűtőtárolóinkból gyors és állandó minőségű kiszolgálást végzünk.

  • 2008

    2008 óta saját fermentációs üzemünkben állítjuk elő a Mikro-Vital termékcsaládot, a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiával. Gyárunkban a garantált a minőség érdekében bevezettük az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert a termékgyártásba, melyet az SGS tanúsított.

  • 2016

    2016-ban két új, saját fejlesztésű termékünkel bővült kínálatunk. A Mikro-Vital P+ a szilárd halmazállapotú baktériumtrágya és a Mikro-Vital C+ a hatékony szárlebontó.

TUDTA?

Az ország több pontján felállított hűtőtárolóinkban, a terméket a végső felhasználásig tároljuk a minőség állandó biztosítása érdekében. Üzletkötőink innen szolgálják ki partnereinket az általuk megjelölt időpontban, és a kívánt mennyiségben. Gyárunk a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiával felszerelt, az elkészült tételeket akkreditált laboratóriumban vizsgáltatjuk be, az állandó minőség biztosításának érdekében.

1.

Magyar Növénytermesztésért nagydíj 2006.

2.

Termékdíj, bronz fokozat 2009.

3.

Termékdíj, arany fokozat 2010.

4.

Magyar Növénytermesztésért Termékdíj, I.hely 2018.

Igyekszünk minden termelővel megtalálni a kapcsolatot különböző fórumokon illetve több hazai és külföldi szakmai vásáron is megjelenni.

Vezérelvünk a rugalmasság, valamint a szakmailag megalapozott, korrekt tájékoztatás.

Partnereink számára gyors és rugalmas kiszolgálást biztosítunk és a finanszírozásban is kedvező lehetőségeket ajánlunk.

Üzleti filozófiánknak köszönhetően partnereink évek óta folyamatosan alkalmazzák a Mikro-Vital-t a növénytermesztésükben. Ez részben a minőségnek, részben az igen kedvező árnak és területi képviselőink szakmai felkészültségének köszönhető.

TERMÉKEK

MIKRO-VITAL

Szabadon élő, nitrogénkötő és foszformobilizáló talajlakó baktériumokat, mikroelemeket tartalmazó talajbaktérium készítmény.

MIKRO-VITAL C+

A szármaradványok lebontásához nyújt segítséget. Emellett a talajban több közvetlenés közvetett funkciója is van.

MIKRO-VITAL P+

A MIKRO-VITAL perlitre felvitt változata. A perlitnek önmagában és hordozóanyagként is számos előnyös hatása van.

MIKRO-VITAL PLUSZ

a MIKRO-VITAL új baktériumcsaláddal kiegészült változata, a még erősebb, aszálytűrő növényekért!

MV-SUPARY

Három endospórát képző baktériumot tartalmaz, melyek egymást kiegészítő tulajdonságokkal rendelkeznek. A spórák sokkal ellenállóbbak a hőnek, szárazságnak, mint a vegetatív sejtek, ezért a termék felhasználása aszályos időszakban ideális választás.